Konferencja „Produkcja mięsa ekologicznego – ograniczenia środowiskowe i instytucjonalne oraz możliwości rozwoju”

13 października 2023 r. w sali Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie odbędzie się konferencja pod tytułem „Produkcja mięsa ekologicznego – ograniczenia środowiskowe i instytucjonalne oraz możliwości rozwoju”. Organizatorem konferencji jest IUNG-PIB przy współpracy z Uniwersytetem Rolniczym w Krakowie oraz Forum Rolnictwa Ekologicznego.

Rejestracja uczestnictwa: tylko przez wysłanie skanu wypełnionego i podpisanego formularza rejestracyjnego (karty zgłoszenia) do 31 sierpnia 2023 r. na adres e-mail: Anna.Zasada@iung.pulawy.pl


Liczba miejsc jest ograniczona, o przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń.


Szczegółowy program konferencji zostanie podany w następnym komunikacie.

Materiał chroniony prawem autorskim. Wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy

Dzień wolny!

Uprzejmie informujemy, że dzień 31 maja 2024 r. (piątek) jest dniem wolnym dla pracowników Instytutu.
Prosimy o kontakt w innym terminie.
Skip to content